Jämför dejtingsajter på nätet och läs om nätdejting

Dejtingsidor på nätet

Kära besökare - Denna sida har inte uppdaterats på väldigt länge, informationen är många gånger inaktuell.

Här visas några svenska dejtingsidor. Klicka på den dejtingsida du är intresserad av för att gå till eller läsa mer om sidan.

Tinder

Tinder

Tinder är en social dejtingapp där stort fokus ligger på användarnas bilder. Appen med en stor och ung användarbas och för att bli medlem krävs ett Facebook-konto.

Matchmaking: Nej
Startad: 2012

Match

Match

Match.se är en av Sveriges mer kända dejtingsidor och har funnits sedan 2002. På systersajten Matchaffinity finns ett personlighetstest, matchmaking och partnerförslag. Läs mer om Match

Matchmaking: Nej
Startad: 2002

Kristendate

Kristendate

Kristendate.se är en dejtingsida för singlar med kristna värderingar. Det finns även en enklare dejtingapp.

Matchmaking: Nej
Startad: 2012

Norrlandskontakten

Norrlandskontakten

Bor du i Norrland och vill börja dejta på Internet? Då är kanske Norrlandskontakten den bästa dejtingsidan för dig. Liksom namnet antyder riktar sig sajten mot tjejer och killar som bor i Norrland.

Matchmaking: Nej
Startad: 2003

50plusmatch

50plusmatch

50plusmatch är en dejtingsajt som vänder sig mot lite äldre singlar; närmare bestämt de som passerat 50-årsstrecket.

Matchmaking: Nej
Startad: 2008

Mötesplatsen

Mötesplatsen

Mötesplatsen är en svensk dejtingsajt som har varit med länge – startades 2001. Sajtens gränssnitt är snabbt och modernt och sidan har gott om medlemmar.

Matchmaking: Nej
Startad: 2001


visa fler

Gratismedlemskap

På alla dejtingsidor som listas här, kan nya medlemmar registrera sig och skapa en dejtingprofil/kontaktannons. Det går då att söka i medlemsdatabaserna och se dejtingprofiler. För att kunna ha kontakt på riktigt krävs i regel ett betalmedlemskap.

Betalmedlemskap

Väljer du att teckna betalmedlemskap på någon dejtingsida är det bra att känna till att de flesta sidor tillämpar automatisk förnyelse av prenumeration. Tecknar ett betalmedlemskap som du senare vill avsluta, så glöm inte bort att säga upp det i tid. Det går att läsa mer om villkoren på respektive sida.

Fler dejtingsidor

Happypancake
Happypancake.se är en svensk dejtingsajt med endast gratismedlemmar. Happypancake är den största helt gratis dejtingsajten i sverige.

Tillsammans
Tillsammans.se är en helt gratis dejtingsajt som vänder sig mot singlar som över 20 år. Du hittar också en del läsvärda ariklar om kärlek och dejting på sajten.

Bra att veta och tips

Prova flera dejtingsajter för att se vilken som passar dig! Tänk på att vid ett betalmedlemskap förnyas ditt abonnemang automatiskt tills att du säger upp det.

nätdejta

Om dejting

Mulna söndagar bästa dagen för nätdejting

Engelsk dejtingsajt för kärlek utan sex

Svenska singlar: Tylösand och Båstad bäst på sommaren

nätdejting